Az honlap és a tó arculatát tervezte, valamint nézetségi reklámozást, ügyintézést a www.pecatv.eu biztosítja felkérésre.

- PRIVÁT PARCELLÁK :  

Sport tavunk partján parcella hely bérleti joga igényelhető minimum 10m.-es part szakasszal, minimum 100m2-es területtel érdeklődni telefonon vagy a helyszinen. Éves bérleti díj : 150.000Ft/év-től 

A terület alkalmas a horgászáson kívül vizparti nyaralás, nyaraltatás, kempingelés, családi telek, kis veteményes…. célból használni.  
Az éves bérleti díj tartalmazza:

-          Éves tagság a területet használoknak és vendégeiknek 

-          Lakókocsi, sátor vagy engedélymentes építmény építését, elhelyezését a bérelt területen akár 50m2 nagyságban is.

-          A bérelt terület körbe kerítését.

-          A bérelt területen (6A) áramvételezést almérő elhelyezése mellett

-          A területen lévő tavak, medencék használatát (fürdés, horgászat)

-          Közösségi melegvízes fürdő és mellékhelység használatát

-          Igény esetén a bérelt területhez külön éves bérleti díj ellenében (vizügyi igazgatoság felé) a folyó vizen privát stég építésének ügyintézését is biztosítjuk.

5 HELY FOGLALHATÓ folyó VADVIZI TERÜLETÜNKÖN 2020-tól 

Privát parcella 2020 :  750 Ft./év/m2  

2019.-évben parcellázás elött, komoly érdeklödők már most kedvezmény áron (500Ft./év/m2) igényelhetik és használhatják az ár késöbbiekben sem fog változni ! 

Őrök bérleti joggal 200-400m2. privát parcellák foglalhatok magán tavak területén. A bérelhető parcellák 15-20m.-re esik a vízparttól a Kunsági Öntöző Csatornától

A terület alkalmas a horgászáson kívül vizparti nyaralás, nyaraltatás, kempingelés, családi telek, veteményes…. célból használni.  
Az éves bérleti díj tartalmazza:

-          A bérelt terület úgy használása mint egy "saját vízparti nyaraló" (nincs, telekadó, szemétszállítási dij és egyébb éves kötött költségek)

-          Éves horgász tagság a terület bérlőnek 1 főnek, valamint vendégeiknek kedvezményes napijegyes horgászat az egyesület tavain (1.000ft/bot) 

-          Lakókocsi, sátor vagy engedélymentes építmény építését, elhelyezését a bérelt területen akár 50m2 nagyságban is.

-          A bérelt terület körbe kerítését.

-          A bérelt terület 24-órás megfigyelését távollét idején

-          A bérelt területen (6A) áramvételezést almérő elhelyezése mellett (bövítés önköltségen)

-          A területen lévő tavak, medencék használatát (fürdés, horgászat)

-          Közösségi fürdő és mellékhelység használatát

-          A bérelt területhez külön éves bérleti díj ellenében (vizügyi igazgatoság felé) a folyó vizen privát stég építésének ügyintézését is biztosítjuk.

-          A bérelt területen való épitkezéshez, kút fúráshoz, emésztő készítéshez .... illetve minden amihez gépi munkálatok és engedélyek szükségesek mi segítünk hogy a lehető leghamarabb kivitelezésre kerüljön.


0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .