Egyesületünk : Kunhomoki Horgász  Egyesület 

Adószám : 19166964-1-43

Várjuk lejárt tagsággal rendelkezők jelentkezését új, modern  horgászegyesületünkbe

Egyesületünk segít a horgászengedély megszerzésében illetve felkészít a vizsgára.


RAPID VIZSGA - Helyszínen horgászat előtt is lehetőség van megszerezni az ideiglenes engedélyt aminek birtokában azonnal horgászhat tavainkon de akár az ország bármely vízfelületén. TANANYAG

Az online tudáspróbával kapcsolatos tudnivalók

Mire jó a turista állami horgászjegy?

A Turista állami horgászjegy magyar és külföldi állampolgárok számára egyaránt elérhető,meghatározott díj, időszak és szabályok szerinti horgászati tevékenység folytatásárafeljogosító horgászjegy típus. Ez a horgászjegy az érintett halgazdálkodási vízterületen azérvényességi időtartamán belül, érvényes területi jeggyel együtt jogosít horgászatra. Éventeegyszer váltható ki, melynek időpontjától számítva a 90. nap végéig érvényes.

Mire van szükség a kiváltásához?

A Turista állami horgászjegy igénylésének előfeltétele, hogy az igénylő személy azalapvető szabály- és fajismeretekből álló online tudáspróbát sikeresen teljesítse.Az online tudáspróba egy feleletválasztós teszt kitöltését jelenti.A tudáspróba sikeres elvégzéséhez tananyagot biztosítunk, mely a következő oldalonletölthető. Ugyancsak itt lehetősége van gyakorló feladatsor elvégzésére is.

A tudáspróba menete

  • A teszt 20 kérdésből áll, amelyből a sikeres teljesítéshez legalább 15 kérdésre kellhelyes választ adni.
  • Kérdésenként három válasz lehetősége van, melyek közül minden esetben egyválasz helyes.
  • A helyesnek vélt választ a „Tovább” gomb megnyomásával véglegesítheti, ezutánérhető el a következő kérdés. A rendszer minden kérdés megválaszolását követőenjelzi a helyes megoldást.
  • A kérdések megválaszolására egyenként 120 másodperc áll rendelkezésre, a mégrendelkezésre álló időt a képernyőn folyamatosan ellenőrizheti.
  • Az időn túli vagy a nem helyesen kiválasztott válasz hibásnak számít.
  • Az elindított online tudáspróba szüneteltetésére nincs mód, ha eközben megszakítjaa vizsgát, elnavigál az oldalról vagy a hálózati kapcsolat bármilyen okból megszakad,az a tudáspróba megszakítását eredményezi, így az sikertelennek minősül (azoldalfrissítés gomb megnyomása szintén a tudáspróba folyamat megszakításáteredményezi).

Sikertelen tudáspróba esetén a teszt egy naptári napon belül maximum háromszor ismételhető meg, a próbálkozási napok száma nincs korlátozva. Az online tudáspróbavégeztével a rendszer összesítő tájékoztatást ad az online tudáspróba eredményéről éssikerességéről, ennek ténye az Ön személyes profiljában rögzítésre kerül.

Eredményes online tudáspróbát kívánunk!

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .