1.            A tó teljes területén biztonsági és látvány kamera rendszer működik. A területre lépéssel elfogadja a helyi házirendet, valamint beleegyezik, hogy a felvételeket bizonyos esetekbe a tó tulajdonosa, üzemeltetője felhasználhassa reklámozás és bizonyítási eljárás céljából. 

2.            A helyi horgászrend megismerése nélkül a horgászatot megkezdeni tilos

3.            Autóval a bérelt parcella területén belül parkolhat, egyéb jármű csak ki-be pakolás céljából állhat az állások mögé. Ki pakolást követően zárt őrzött parkolóban vagy a tógazda által megjelölt helyen kérjük az autók parkolását megoldani. A bérelt parcellán kívül és a nem parkolóban parkoló gépjárművek területen tartózkodási díjai a kapun áthaladástól számítva 24órára a személyautó: 1.500Ft.  a kis teher-lakókocsi-lakóautó: 3.000

4.            Sátor használat kijelölt helyen: ingyenes egyéb helyen 1.000ft/24óra

5.            A szabad horgász állás érdekében, foglaljon horgászállást telefonon vagy személyesen amennyiben nincs foglalt idő a érkezési sorrendben foglalhatók el a szabad állasok, valamint teltház vagy egyéb okok végett akár a területre lépést megtagadhatjuk. A foglalás érvényesítéséhez a teljes ár 10%-át kérjük elutalni (NE A TELJES ÁRAT A TELJES ÁRAT UTALOK FOGLALÁSA ÉRVÉNYTELEN) Az utalást a K-IMMOV INVEST Kft. 16200106-00068947-00000000 számlaszámra kérjük, majd a bizonylatot kérjük üzenetbe elküldeni a carplake.hu@gmail.com email címre

 6.            A napijegyes vendéghorgászatot érvényes igazolvány leadása és a napijegy(ek) kifizetése után lehet megkezdeni Az éves terület díjat fizetők, a horgászathoz szükséges dokumentumokért maguk felelnek. A vadvízi tavon 1 bottal a verseny tavon 2 bottal lehetséges. Az éves parcellabérlők 3m.-enként 1 bottal horgászhatnak a bérelt területükön. Bedobot készséget max. 50.m távolságig lehet otthagyni. Alvás közben a botok kiszedett állapotban lehetnek ! 

7.            A horgászatot, nagy merítő szák, pontymatrac vagy pontybölcső és halfertőtlenítő tulajdonában lehet megkezdeni. Hozott pontymatrac, merítő szák, haltartó fertőtlenítése kötelező az erre létrehozott fertőtlenítő vízben. Amennyibe nem rendelkezik ezekkel, a felszerelésekkel 1.000Ft./készlet bérelhető /12óra.  A fogott hallal kíméletesen bánni, A KOPOLTYÚHOZ BENYULNI TILOS. A földtől max. 100cm. magasságig lehet emelni (a fotózás nem állva történik). A tógazdának ,amennyiben lehetőség van a fogás közben jelezni. 

8/A.             A 9Kg. Feletti fogott pontyot, amurt külön szabályozás védi, ami megköveteli a ponty bölcső vagy a minimum 3cm vastagságú falas nagy pontymatrac használatát. Ezek hiányában a halat a vízből kiemelni TILOS. Ezek hiányában a horgot a merítő szákban, a vízben kell kiszabadítani. Ezek hiányában a Fotózást is kizárólag a vízben végezhetik el ! Ezek hiányában a tógazdának de legalább a "szomszéd" sporttársnak azonnal szólni.

8/B.            A nem szabályszerű hallal való bánás szankciói, kitiltás, a bérleti jogviszony és a maradék bérleti idő azonnali elvesztése mellett, kártérítési eljárást von maga után mely értéke min.50.000Ft., max.2.000.000Ft.

9.            Pergető horgászat időszakosan a tógazda külön engedélyével lehetséges

10.        A nyitva tartás az év minden napján foglalásos alapon, illetve április 1. és Szeptember 30. között  0-24 óráig. A 24 órás nyitvatartási idő, nem azt jelenti, hogy bármikor lehet érkezni vagy távozni, hanem hogy az időben érkezett vendégeknek nem kell elhagynia az objektumot.

11.        Kapunyitás 07:00, kapuzárás 21:00. A kapu nyitott vagy csukott állapota, nem függvényé a nyitva tartásnak

12.        Az éjszakai horgászatra 19:00-ig érkezzen meg lehetőség szerint.

13.         A hozott göngyöleget, hulladékot távozáskor kérjük, vigyék el. Tilos a vízparton szemetelni, a horgászhelyen szemetet hagyni, ideértve a dohányzásból származó hulladékokat is. A hulladékot a földes útról balra fordulva a betonútra 200m.re található konténerekbe kérjük elhelyezni

14.        Érkezéskor és távozáskor a part tanyaház (porta) elött kérjük, álljanak meg és jelentkezzenek be hogy a helyszínt elfoglalják. Távozáskor kötelező a gépjárművet kérés nélkül átvizsgálásra bocsátani. Az átvizsgálás nélkül távozó gépjármű rendszáma alapján és azt vezető társaság horgászengedély által azonosított személyek, hatósági ellenőrzés bevonásával a környező településeken kerülnek ellenőrzésre, valamint a területről végleges kitiltásra.

15.       Etetőhajó és halradar és a kézi behordás engedélyezett.

16.        Tóban megmártózni, fürödni saját felelősségre és a horgásztársaink zavartalan kényelmét figyelembe a kijelölt helyen  engedélyezett, de feltételhez kötött! Feltétel a tóban való megmártózás, fürdés előtt a zuhanyzáskötelező, gyerekeknek is ! A napkrém, napolaj, szúnyogirtó, parfüm és egyéb vegyszerek a tó biológiai állapotát felboríthatják. Alkoholos és illuminált állapotban szigorúan tilos ! Azoknak, akik a feltételt nem tartják be azonnali kitiltást eredményez.

17.        A versenytóról (nagy tó) nem lehet halat elvinni. 

18.        A versenytó és a Vadvízi tó közötti gáton a horgászat tilos.

19.        Tűzrakás csak is a tógazda engedélyével lehetséges a kijelölt helyeken! A tűzrakáshoz erre kihelyezett ingyen használható fával, szénnel vagy hozott fával vagy gáz zsámollyal lehetséges. Tűz gyújtási tilalomnál a tűzrakás az éves bérlőknek saját felelősségre.

20.        A verseny tavon a horgászat kizárólag a jobb oldalon lehetséges a kialakított állásoknál, stégeknél. A lezárt területekre belépni tilos! A behúzás, és a csónak használat engedélyezett, de feltételhez kötött. Feltétele minimum 6.fő 48 órás sport horgászata faház használattal. 

21.        A foglalt helyen a horgász készséget csak a foglalt szektorhoz tartozó vízfelületre lehet bedobni, merőlegesen. (Kivétel, ha mellettünk lévő szektorok üresek)!

22.        A vadvízi tavon a sügér, naphal visszaengedése tilos! A fogottokat a kihelyezett haltartóba kell helyezni.

23.        Minimális méretkorlátozás és tilalmi időszak nincs.

24.        A haltartóba rakott halak cseréje tilos.

25.        A sporthorgász jeggyel fogott halat, horgásztársainknak nem ajánlható fel és nem adható oda. Az ily módon cselekvőktől a hal elvételével, azonnali kitiltást könyvelünk el a tárgy évre. 

26.        Maximális súly korlátozás hal elvitele esetében: A 4.00 kg. - A 4 kg feletti ponty és amurt valamint bármely mérettel rendelkező spanyol mintás pontyot, koi pontyot, fátyolos farkú kárászt, arany kárászt és compót kíméletesen vissza kell engedni mérlegelést, fotózást, videózást követően. A hallal kíméletesen bánni! A fogást jelenteni a tógazdának. A maximális méretkorlátozás harcsára és busára nem vonatkozik. A Halasjegyben foglalt mennyiségen felül lehetőség van 1.000ft/kg.-os egységáron a megvásárlásra, max. Összesen napi 10kg.-ig

27.        A Part tanyaház mellet lévő faházba található meleg vizes közösségi zuhanyzó használata saját felelősségre díjtalan a horgász vendégek és vendégeik számára. A fürdő használata után a fertőtlenítő felmosás kötelező az arra kihelyezett fertőtlenítő eszközzel.

28.        A Part tanyaház külső teraszán lévő kiülők, illetve ott lévő mellék helység (wc, mosdó) használata díjtalan (saját egészségügyi papír használata ajánlott).

29.        A teraszon lévő kényelmi bútorok, el nem vihetők.

30.        A Part tanyaházba a belépés szigorúan tilos. A belépők magánlaksértést követnek el !

31.        Harcsát vagy busát fogó horgász, a tóba a halat vissza nem engedheti. A tógazdának fogást követően azonnal jelezni a halat leadni vagy megvásárolni van lehetőség.

32.        A süllő és a csuka fogásánál amennyiben a horog a megsértette a halat a tógazdának be kell mutatni aki dönt a hal visszaengedése vagy a leadása végett

33.        Szocializált háziállat a területre hozható a nem szocializált álatokat kérjük kerítésen belül tartani.

34.        Illuminált, alkoholos állapotban horgászni és a halat kézbe venni, valamint a vízbe bemenni még megmártózni is TILOS !

0
Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .