Horgász és házi rend
A HÁZIREND EL NEM OLVASÁSA NEM MENTSÉG A BE NEM TARTÁSA ÉS FELELŐSSÉGRE VONÁSRA. A KISÉRŐKRE A HÁZIREND UGYAN ÚGY VONATKOZIK.
 


Horgász rend Anver 2 horgásztó 

Víztérkód : 03-0114-1-4 :

Egységes Hal ár : 2.500Ft./kg.

 1. 1nap maximum össztömegben 6kg. hal vihető el.
 2. Ha megfogta a jeggyel jogosult mennyiséget a horgászatot kötelező abba hagyni vagy új jegyet váltani.
 3. 3 kg -nál nagyobb testtömegű halat megtartani tilos ide értve az amur hal fajt is, kivételt képeznek az úgynevezett inváziós idegenhonos halfajok: rézbóra ezüstkárász, fehér és pettyes busa, törpeharcsa, fekete törpeharcsa, naphal, amurgéb, valamint e fajok hibridjei. Inváziós idegenhonos halfajok korlátozás nélkül elvihetők, visszaengedésük tilos! (Nem kell megijedni nincs törpeharcsa a vizbe csak a jog megköveteli ezt a kiirást) A díszhal jelleggel rendelkező halak minden tekintettel védelmet élveznek.
 4. Bármely fajú ragadozó hal 70cm.nél nagyobb test hosszall rendelkezés esetében a visszaengedés előtt jelezni kell.
 5. A halak cseréje a szákban tilos. 
 6. Kötelező felszerelések: 1m.-es nagy merítő szák, lábbal rendelkező pontybölcső, hal fertőtlenítő, mérlegelő és minőségi ponty zsák, Csak vastag szakál nélküli  horog használható a nem élő csalik használatára.
 7. Fonotzsínor használa csak a bot másfélszeres hossz terjedelméig lehetséges.
 8. A KÖTELEZŐ FELSZERELÉSEK HIÁNYÁBAN KIZÁRÓLAG FELSZERELÉSSEL RENDELKEZŐ HORGÁSZTÁRSSAL, BÉRELT FELSZERELÉSSEL VAGY A MEGHATÁROZOTT HELYEN HORGÁSZHAT !
 9. A nem szállással és parcellával rendelkező horgász tagok, csak a helyszínen éppen aktuálisan szabad és meghatározott helyen és állásokon  horgászhatnak. Az éves parcella bérlők elsőbséget élveznek a privát horgászhelyen. 
 10. A tó rövid partjairól a horgászat max. a szigetig és a jelölő bójákig lehetséges. a bójákon túldobni tilos !  A horgász készséget kidobni, vagy lerakni a szektorából melyet bója jelez tilos. 
 11. Etetőhajó és halradar használata a kijelölt szektoron belül engedélyezett.
 12. Pergető horgászat külön engedéllyel lehetséges
 13. Vizben oldodó csalik használata engedélyezett. (tilos a gumicsali használata) Etetni ha kukorica maggal etet, csak megfőt, meg nyilt állapotban lehet
 14. A tó északkeleti oldalán lévő náddal fedett terület és 2m. körzetében horgászni tilos
 15. Vízparti növényzetet a halászati jogosult jóváhagyásával, horgász állás terjedelméig lehet íratni.
 16. Éjszaka csak sport horgászat lehetséges, halat a szákban 7:00-21:00 között lehet tárolni
 17. A gépjárművet és horgász felszerelést távozás előtt és horgászat közben, köteles kérésre az átvizsgálást biztosítani.

Területi rend :

1. A területen biztonsági és online livecast kamera rendszer működik. A vásárlással, illetve a területre lépéssel elfogadja a helyi házirendet, valamint beleegyezik, hogy a felvételeket a tó tulajdonosa, üzemeltetője felhasználhassa.
2. A területre lépő(k) köteles(ek) betartani a természetvédelmi, környezetvédelmi, talajvédelmi előírásokat, valamint a horgászatra jogosult a hatályos törvényeket
3. A területen történt balesetekért felelőséget nem vállalunk.
4. A területen okozott kár(ok) megfizetésére a kár okozót vagy hozzá tartozóját kötelezzük, nem fizetés esetén hatósági eljárást kezdeményezünk
5. A nyitva tartás az év minden napján 0-24 óráig 8:00-20:00 nappali es 20:00-08:00 éjszakai. Kapuzárás 20:00 Kapunyitás : 08:00 Ügyelet 6:00-8:00 valamint 20:00-22:00 között. Éjszaka 22:00 - 06:00 között rendkívüli esetben lehet távozni a felszerelések nélkül melyet ilyen esetben megőrzünk és nappal vissza szolgáltatjuk. A több nappal vagy legalább 24 órás szállással rendelkezőknek az érkezés és a távozás a nyitvatartási időn belül kell történni.
6. A területen a horgászatra jogosultak 2 méteréként használhatnak 1 horgászbotot (8m=4bot), kivéve a spic horgászat max.4m.hosszúságú bottal
7. A lezárt területekre belépni tilos !
8. A 3,99Kg. feletti fogott nemes halat, amurt külön szabályozás véd, ami megköveteli, hogy a fotózás guggolva végezhetik el ! A fogott halat kíméletesen vissza kell engedni.
9. A 10kg. feletti fogott halat jelenteni köteles. Köteles hitelesítésig megfelelő körülmények közt a hitelesítő érkezésig tárolni. A megfelelő körülmény a vízben tárolva  : mérlegelőben, esetleg minőségi ponty zsákban.
10. A hozott göngyöleget, hulladékot távozáskor kérjük, vigyék el. Tilos a vízparton szemetelni, a horgászhelyen szemetet hagyni, ideértve a dohányzásból származó hulladékokat is. Szemetes zsák az állami horgász szabályoknak megfelelően legyen !
11. A már kifizetett parcella bérlés esetében, semmilyen körülmények között nincs pénz vissza fizetés.
12. Az éves bérlők területét, nem használás esetében, napijegyes horgászat céljából a bérbe adó használhatja. Kivétel a keritéssel elkerített parcella.
13. A bejárat oldalával szemben lévő parcella részén a lakókocsik és felépítmények kitelepítéséről - költöztetéséről a bejárat oldalával szemben lévőparcella bérlői hoznak közösen döntést. A döntéshozatal a halgazdálkodó érvényesíti vagy javaslatot tesz.
14. A bejárat oldalával szemben lévő parcelláktól 50-100m távolságra lévő parkolóban helyezheti el a gépjárművet
15. A bejárat oldalával szemben lévő parcelláknál, a parcellák közti gyalogos közlekedést, a fa sor és a kerítés között (1m.) biztosítani kell !
16. Az éves bérlők 1 autóval a saját bérelt területen parkolhatnak. Az parcellákhoz vezető úton várakozni tilos a távozó gépjármű elsőbbséget élvez.
17. Az éves bérlők engedély mentes faházat, ingóságot, lakókocsit, lakóautót telepíthetnek ki. A saját területükre stég állást létesíthetnek a part vonaltól maximum 2m. távolságig
18. Az éves bérlőknek 20A -es hálozatra csatlakozás lehetséges biztosított mely Amperszám a fogyasztok közt eloszlik. A csatlakozás almérő felhelyezésével lehetséges.  A fogyasztás 75ft/kw. Az esetleges tólfeszültség által leoldott biztosíték  visszakapcsolását a fogyasztónak kell megoldania.
19. Az éves bérlőknek korlátlan víz vételre lehetőséget a közös mosdóból biztosítunk.
20. Az árnyékolóval rendelkező éves bérlők kötelesek az árnyékolók felújítását ön költségből megoldani
21. területen lévő állatok (baromfi, kecske, marha, juh, disznó, kutya, cica) bántása azonnali kitiltással és szerződés felbontással jár
22. A szabad horgász állás érdekében minimum 12 órával foglaljon horgász állást. A szabad állások érkezési sorrendben foglalhatók.
23. A rövid partokon a világítást ugy kell megoldani hogy a szembe horgászót ne zavarja. Erős lámpát a víz irányába csak a szerelék be juttatására lehet hasznélni. fix kihelyezése tilos, kivvétel ha a világítás a víztól ellentétes irányba történik
24. Tűzrakás csak is a tógazda engedélyével lehetséges a kijelölt helyeken! A tűzrakás hozott fával vagy gáz zsámollyal lehetséges. A kijelőlt helyek hiányában a talajjal nem érintkező üst házban lehetséges.
25. Vizibicikli használata saját felelőségre 8:00-20:00 között lehetséges ha arra jogosultságot a tó gazda meg adta. A vizibicikli használata szállás nélküli vendégeknek, parcella bérlőknek 500ft/fél óra 5.000ft/nap
26. A közösségi helységek tisztán tartását köteles a kihelyezett takarító eszközökkel tisztán tartani!
27. Vendég horgász áram használata 1.000ft/24óra fűtésre használni tilos!
28. A lakókocsiban a fűtést gázzal, gázolajal vagy  napelemmes rendszerrel kell megoldani. Az áramot fűtésre-klímára használni tilos. Amennyiben több ampert szeretne úgy a használaton kívüli kiépített 100 Ampert elbíró kábelhez külön egyedi amper igénylésével lehet. Ezzel járó költség összege eloszlik az ignylők között. Amennyiben sok lesz a biztosító leoldása úgy kötelező mindenkinek az 1A-os biztosíték. A biztosíték leoldásának visszakapcsolását azonnal meg kell oldani mert a tó víz ellátása is ettől függ !

Módósítás előtti területi rend 2024.05.23-ig :
 1. A területen biztonsági és online livecast kamera rendszer működik. A vásárlással, illetve a területre lépéssel elfogadja a helyi házirendet, valamint beleegyezik, hogy a felvételeket a tó tulajdonosa, üzemeltetője felhasználhassa.
 2. A területre lépő(k) köteles(ek) betartani a természetvédelmi, környezetvédelmi, talajvédelmi előírásokat, valamint a horgászatra jogosult a hatályos törvényeket
 3. A területen történt balesetekért felelőséget nem vállalunk.
 4.  A területen okozott kár(ok) megfizetésére a kár okozót vagy hozzá tartozóját kötelezzük, nem fizetés esetén hatósági eljárást kezdeményezünk
 5.  A nyitva tartás az év minden napján 0-24 óráig 8:00-20:00 nappali es 20:00-08:00 éjszakai. Kapuzárás 20:00 Kapunyitás : 08:00 Ügyelet 6:00-8:00 valamint 20:00-22:00 között. Éjszaka 22:00 - 06:00 között rendkívüli esetben lehet távozni a felszerelések nélkül melyet ilyen esetben megőrzünk és nappal vissza szolgáltatjuk. A több nappal vagy legalább 24 órás szállással rendelkezőknek az érkezés és a távozás a nyitvatartási időn belül kell történni.
 6. A területen lévő állatok (baromfi, kecske, marha, juh, disznó, kutya, cica) bántása azonnali kitiltással és szerződés felbontással jár
 7. A szabad horgász állás érdekében minimum 12 órával foglaljon horgász állást. A szabad állások érkezési sorrendben foglalhatók.
 8. Horgászatot érvényes horgász igazolvány birtokában lehet megkezdeni.  A területen a horgászatra jogosultak 2 méteréként használhatnak 1 horgászbotot, kivéve a spic horgászat max.4m.hosszúságú bottal
 9. A lezárt területekre belépni tilos !
 10. A 3,99Kg. feletti fogott nemes halat, amurt külön szabályozás véd, ami megköveteli, hogy a fotózás guggolva végezhetik el ! A fogott halat kíméletesen vissza kell engedni.
 11. A 10kg. feletti fogott halat jelenteni köteles. Köteles hitelesítésig megfelelő körülmények közt a hitelesítő érkezésig tárolni. A megfelelő körülmény a vízben tárolva  : mérlegelőben, esetleg minőségi ponty zsákban.
 12. A hozott göngyöleget, hulladékot távozáskor kérjük, vigyék el. Tilos a vízparton szemetelni, a horgászhelyen szemetet hagyni, ideértve a dohányzásból származó hulladékokat is. Szemetes zsák az állami horgász szabályoknak megfelelően legyen !
 13. A rövid partokon a világítást ugy kell megoldani hogy a szembe horgászót ne zavarja. Erős lámpát a víz irányába csak a szerelék be juttatására lehet hasznélni. fix kihelyezése tilos, kivvétel ha a világítás a víztól ellentétes irányba történik 
 14. Tűzrakás csak is a tógazda engedélyével lehetséges a kijelölt helyeken! A tűzrakás hozott fával vagy gáz zsámollyal lehetséges. A kijelőlt helyek hiányában a talajjal nem érintkező üst házban lehetséges.
 15. Vizibicikli használata saját felelőségre 8:00-20:00 között lehetséges ha arra jogosultságot a tó gazda meg adta. A vizibicikli használata szállás nélküli vendégeknek, parcella bérlőknek 500ft/fél óra 5.000ft/nap
 16. A közösségi helységek tisztán tartását kérjük a kihelyezett takarító eszközökkel tisztán tartani!
 17. Vendég horgász áram használata 1.000ft/24óra nfátésre használni tilos!
 18. A lakókocsiban a fűtést gázzal, gázolajal vagy  napelemmes rendszerrel kell megoldani. Az áramot fűtésre-klímára használni tilos. Amennyiben több ampert szeretne úgy a használaton kívüli kiépített 100 Ampert elbíró kábelhez külön egyedi amper igénylésével lehet. Ezzel járó költség összege eloszlik az ignylők között. Amennyiben sok lesz a biztosító leoldása úgy kötelező mindenkinek az 1A-os biztosíték. A biztosíték leoldásának visszakapcsolását azonnal meg kell oldani mert a tó víz ellátása is ettől függ !

Szálláshely Házirend :

Az apartman vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait.

1. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, utalás, SZÉP KÁRTYA. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€) Idegenforgalmi adó : 350ft. vagy 1Euró /fő/nap.  A foglaláshoz a 20% összget a kosár véglegesítése után 24 órán belül átt kell utalni A megjegzés rovatba az érkezéi napot a közleménybe az M-el kezdődő azonosítót SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN MINDEN ÁRRA +10% KERÜL FELSZÁMOLÁSRA

2. A szálláshely az érkezés napján 10 órától, az elutazás napján délelőtt 09 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők. Az érkezés /elutazás időpontjában a szállás adó jelen van.
3. A szálláshely végleges elhagyásakor  a szállást meg kell mutatni a szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
5. Az apartman elhagyásakor az elektromos készülékeket ki kell kapcsolni. Az szállás elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.
6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
7. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
8. A vendégeink látogatót nappal (8 és 20 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
9. 5kg-nagyobb háziállatot tilos az apartmanba bevinni!
10. A Tv. készüléken, illetve a Laptopon ami prolyektorral használható a szolgáltató előfizetést biztosít internet alapu streaming szolgáltatásra. Igény szerint Youtube premium, Disney+, Netfix . A nem kihelyezett készülékekért letét dijat kérünk. 
11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
13. A házirend megsértése  kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása, egyéb intézkedést vonhat maga után.
14. Amennyiben a tartózkodás alatt a szállással, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
15. A szállás berendezését a házból kivinni tilos! Az érkezéskor és induláskor a szállást megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.
16. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. Az szálláshoz  tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősség körébe tartozik.
17. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű és törülköző cserét, a végső takarítás vagy a napi takarítás kérésre  egyéni díjazással igényelhető.
18. A vizes ruhákat, törölközőket az erre alkalmas ruhaszárítóra kérjük elhelyezni és ne az szállás korlátaira vagy székekre stb. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az  szállásban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
19. A szállás adónál elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
20. Tűz esetén azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
21. Az szobákban  dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
22. A szállást a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
23. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, fürdőben  található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsákot a szállásadótól lehet kérni. A szemetet távozáskor el kell vinni a horgászrendnek megfelelően.
24. Étkezés: A szállás felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
25. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet a szállás bejárata előtti füves területen illetve a szállás bejáratától  bal irányba  az épület után a füves területen!
26. A szálláshelyen ingyenes wifi elérhető : anver2 vendég – névvel jelszó nélküli csatlakozással
27. A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az szállásban  22h-07h között Tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.
28. Transzfer szolgáltatást kérésre biztosítunk
29. A Jakuzzi használata elött a zuhanyzás kötelező. Használata 24:00 ig lehetséges. Ittas állapotban használni szigoruan TILOS !
30. A területen a horgászat a hatályos törvények mellet megengedett

A magánszálláshely tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen áll rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal 24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon és a helyszínen is a 0-24 óra között hívható telefon számon, vagy a intézmény vezető feliratnál található csengőn keresztül !

https://szallas.anver2.hu

https:lakokocsik.anver2.hu

https://parcella.anver2.hu

https://halak.anver2.hu

Hozzon létre weboldalt vagy webáruházat a Mozello segítségével.

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül.

Visszaélés jelentése Bővebb információ